Imenovan voditelj Ureda za da’vu i mladež u Republici Hrvatskoj

Dana 12.6.  i 13. 6. 2021. godine u prostorijama Islamskog kulturnog centra Zagreb održane su redovne sjednice Savjeta muftije i  Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj. Na navedenim sjednicama donešena je odluka o  imenovanju novog voditelja Ureda za da’vu i mladež u Republici Hrvatskoj.

Tu čast i povjerenje na prijedlog uvaženog muftije akademika Aziz ef. Hasanovića dobio je pulski imam mr.sc. Omer ef. Omanović. Omer ef. Omanović  prisutnim članovima predstavio je plan i program Ureda za da’vu i mladež za period 2021./2025 godinu. Plan i program prihvaćen je uz podršku ostalih članova i kordinatora Ureda za da’vu i mladež po regijama u Republici Hrvatskoj.

Dosadašnju funkciju voditelja Ureda za da’vu i mladeš obnašao je zagrebački imam mr.sc. Mirza ef. Mešić, koji je u svom radu i djelovanju uveliko doprinio i razvijao ovaj Ured, kroz različita druženja, konferencije mladih, edukacije i programe za mlade. Ovom prilikom zahvaljujemo se  mr.sc. Mirzi ef Mešiću, te molimo Allaha, dž.š., da ga nagradi za njegov trud i rad, a Omer ef Omanoviću želimo uspješan rad na tom putu uz dovu Svevišnjem, dž.š., da nas osnaži i pomogne u dobru.

Amin

                                                                                                                                    m. Minela Omanović

Categories: